Methiye Dumlu Ortaokulu

Vizyon: Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 7:30 13:10
Isınma: Merkezi Sistem doğal gaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 272 229 38 24

Belgegeçer -

WEB - https://methiyedumlu.meb.k12.tr

Adres - OSMAN GAZİ MAH. HAMM ŞEHRİ BUL. HÜSEYİN TÜRKMEN İLKOKULU BLOK NO: 79 MERKEZ / AFYONKARAHİSAR

Öğretim Şekli :ikili Öğretim

Yerleşim Yeri - Karşıyaka

Ulaşım ANS minübüs ve otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezindedir.Hüseyin Türkmen İlkokul Binasında eğitime devam edilmektedir